Κρυολιπολυση μασκα προσωπου laser αποτρίχωσης

Παρά το γεγονός ότι η διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής, ακολουθώντας κάποια δίαιτα και τακτική που εργάζονται έξω είναι καλό για την απώλεια βάρους ο υγιεινός τρόπος, και τη φροντίδα ή την επίτευξη αυτού του καλά ανεπτυγμένα και κόψτε το σώμα που πάντα φανταστεί της, πολλοί άνθρωποι μπορεί να χρειάζονται λίγη υποστήριξη σε κάθε σας που και που. Συνήθειες περιγράμματος του σώματος, είτε πρόκειται για μια κοιλιοπλαστική, ένα πόδι ή του μαστού ανελκυστήρα, ανελκυστήρα πισινό, μια μεταφορά του λίπους του σώματος, μια μητέρα μετασχηματισμού, η λιποαναρρόφηση ή ίσως ένα πόδι ανελκυστήρα, είχε τη χειρουργική επέμβαση πλαστικής αγορά από τη θύελλα.

Αναγνώριση της κρυολιπόλυση

Πολλοί άνθρωποι, ως επί το πλείστον τα μοντέλα και τα αστέρια, πρέπει να πάρετε ταιριάζει τόσο γρήγορα όσο μπορείτε ενδεχομένως, πραγματικά να κάνουν μεγάλα μέσα της σταδιοδρομίας τους και τις περισσότερες φορές δεν είναι, χρησιμοποιώντας την υγιή πορεία της δίαιτας και της άσκησης διαρκεί υπερβολικά χρονοβόρες για να απαλλαγούμε από τα πάντα σωματικού λίπους του σώματος, γι ‘αυτό και περιγράμματος του σώματος είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και μερικές φορές διενεργούνται πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Μεταξύ των τεχνικών του περιγράμματος του σώματος, ή την εκ νέου διαμόρφωση ή την αναδιάρθρωση είναι η εφαρμογή ενός κλινική συσκευή γνωστή ως Cryolipolysis ή που ονομάζεται επίσης Coolsculpting. Coolsculpting, επειδή η ίδια δηλώνει ο τίτλος, είναι απείρως πιο πολύπλοκη ιατρικός όρος για το «πάγωμα λιπαρά». Είναι συνηθισμένοι να σκοτώσει σταδιακά το σώμα λιπώδη κύτταρα στο σώμα σας που δημιουργούν το σώμα συσσώρευση λίπους σε ορισμένες “προβληματικές περιοχές”, όπως τα χέρια, το λαιμό, την κοιλιά, μέση, κάτω και πάνω μέρος των μηρών. Η επιστημονική αρχή πίσω Cryolipolysis εφαρμόζει αα μικρότερο ποσό ή μη-επεμβατικό τρόπο της τοπικής μείωση των καταθέσεων του σωματικού λίπους στο σώμα σας, με μια προσέγγιση σε ελεγχόμενη ψύξη, χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή.

Διαδικασία

Αυτή η ελεγχόμενη ψύξη των χαλαρών αποθέσεων σωματικού λίπους σε μερικά μέρη του σώματος, να βοηθήσει στη μείωση της συσσώρευσης σωματικού λίπους, και να αναμορφώσουν τις καμπύλες του σώματος σας δικαίωμα σε ένα καλοσχηματισμένο και ελκυστική εικόνα. Οι περιοχές του σώματος που είναι ακάλυπτες προς ψύξη σταδιακά χάνουν τις σωματικού λίπους, δεδομένου ότι η επίδραση ψύξης προκαλεί κύτταρα σε άτομα περιοχές να πεθάνουν, ως εκ τούτου, την τήξη του υποδόριου λίπους του σώματος ιστού για το λόγο ότι η συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς να οδηγεί σε πολύ κακό στην υπερκείμενη ή περιβάλλοντα ιστό ή το δέρμα. Αυτή η διαδικασία έχει επιλεγεί πάνω λιποαναρρόφηση, δεδομένου ότι είναι επεμβατική και επιβλαβής σε σύγκριση με λιποαναρρόφηση ένα μικρότερο ποσό. Είναι πραγματικά καλείται να γίνει μια μη-χειρουργική θεραπεία ή προσέγγιση για τη μείωση του σωματικού λίπους, και τη διαμόρφωση του σώματος ή περιγράμματος.

Ο όρος «Cryolipolysis” είναι πραγματικά μια γλωσσική μείγμα ή συνδυασμό των δύο αυτών λέξεων, “κρυογενική” και “λιπόλυση”. Κρυογονικές λιπόλυση δεν είναι σίγουρα, αλλά η όλη διαδικασία κατά τη χρήση του τρόπου ελεγχόμενη ψύξη γύρω από τις προτιμώμενες περιοχές του σώματος για να μειώσει εντοπισμένη σώμα καταθέσεις που είναι πολύ παρόμοια με τη διαδικασία που χρησιμοποιείται στην coolsculpting λίπος. Zeltiq μπορεί να είναι ο δημιουργός του Cryolipolysis, αλλά θα βρείτε μια σειρά από άλλες μηχανές που έχουν αντιγραφεί τεχνολογία Zeltiq, για το σωματικό λίπος κατάψυξη.

Ενας ακομα τροπος για να διατηρηθειτε νεοι και φρεσκιοι ειναι η μασκα προσωπου καθως και η laser αποτρίχωση

Κρυολιπολυση μασκα προσωπου laser αποτρίχωσης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s